ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.- COPCO

Tabs group καταχώρησης

Επικοινωνία

Κλιματισμός – Ηλιακά – Θέρμανση – Φωτοβολταϊκά

Η εταιρεία  ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε . δραστηριοποιείται από το 1988 στον  τομέα της εμπορίας, μελέτης και εγκατάστασης κλιματισμού, θέρμανσης, ηλιακών συστημάτων.
Από το 1992 προστέθηκε και η αντιπροσώπευση, εισαγωγή, εμπορία και διάθεση κοπτικών εργαλείων και οργάνων κατεργασίας μετάλλου για μηχανουργεία, βιομηχανίες, ναυπηγεία.
Ακολουθώντας την ανάγκη και εξέλιξη της οικονομίας και τεχνολογίας ξεκίνησε την τελευταία πενταετία και ανέπτυξε ηλιοθερμικά και φωτοβολταϊκά συστήματα κυρίως αυτόνομα για καθημερινές εφαρμογές θέρμανσης και ηλεκτρικής ενέργειας, όπως και εφαρμογές αντλιών θερμότητος για ζεστό νερό χρήσης ή θέρμανσης χώρων, εγκαταστάσεις θέρμανσης με λέβητες φυσικού αερίου & πέλλετ.
Ο Μηχανολόγος της εταιρείας ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ως ενεργειακός επιθεωρητής μπορεί να σας προτείνει την πιο συμφέρουσα τεχνοοικονομική λύση για κάθε ανάγκη σας στο ΤΗΛ: 210-4946298 και να σας εκδώσει το ενεργειακό πιστοποιητικό της οικίας σας που πωλείται / ενοικιάζεται ή στα πλαίσια του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ.

  • Θέρμανση
  • Κλιματισμός
  • Ηλιακά
  • Φυσικό αέριο
  • Φωτοβολταϊκά
  • Ενεργειακά πιστοποιητικά

 Στοιχεία Αναζήτησης: Lg, Αντλιες Θερμοτητας, Inventor, Air Condition, Επισκευες Κλιματιστικων, Εγκατασταση Κλιματιστικων, Service Κλιματιστικων, Service Ηλιακων, Hovat Ηλιακα, Elco Θερμοσιφωνες

 

Διεύθυνση: 
Ηλείας 36, Κορυδαλλός
Τηλέφωνο: 
2104946298
2104946296
FAX: 
2104946296
Κινητό: 
6936061058